Karriär

Vi är advokatfirman som helhjärtat valt att rikta in oss på personskadejuridik. På Lindberg Living möter du advokater som är specialiserade på personskador och trafikskador. Vi hjälper dig som har drabbats av en skada att få rätt till ersättning från försäkringsbolaget.

Vi söker nu en biträdande jurist för ett vikariat till vårt kontor i Malmö. Vi söker dig som har juristexamen. Notarietjänstgöring är meriterande men inget krav. Vi vill att du har intresse av personskadejuridik eftersom tjänsten till största del innebär arbete med uppdrag inom detta område.

Anställningen förutsätter ett mycket stort intresse av att skriva och argumentera i text. Som biträdande jurist hos oss biträder du advokaterna på byrån i olika juridiska spörsmål men driver också egna ärenden. Tjänsten kräver god social förmåga. Vi värdesätter god analytisk förmåga, noggrannhet och förmåga att arbeta självständigt.

Anställningstid:

1 september 2021 – 31 december 2022 med möjlighet till förlängning.

Lön:

Enligt ök.

Ansökan:

Skicka in din ansökan, CV och betyg till marie@LLADVOKATER.se senast den 21 maj 2021. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Välkommen med din ansökan!

Skapa en webbplats eller blogg på WordPress.com

Upp ↑