Möt Vår grundare Anders Lindberg

Anders Lindberg började sin resa som advokat på juristprogrammet i Lund. 1993 tog han examen och 1998 blev han antagen i advokatsamfundet. “Året därpå, 1999, startade jag min egen advokatbyrå som idag går under namnet LL Advokater”, säger Anders.

LL Advokater har snart 30 års erfarenhet av att jobba med skadeståndsrätt och försäkringsrätt. Den grundläggande gemensamma nämnaren för vårt arbete med skadeståndsrätt och försäkringsrätt är att det är en personskada . “Vi på LL Advokater hjälper klienten hela vägen från skadan inträffat till dess klienten har fått sin rätt till ersättning prövad”, säger Anders. 

“Vi sätter alltid klientens bästa i fokus”.

En av LL Advokaters värdegrunder är att hålla i gång och ha en snabb dialog med klienterna. Det är viktigt för oss att hjälpa klienterna på bästa sätt med den erfarenhet och expertis som byrån har. 

När Anders är ledig spenderar han sin tid på att träna till maraton och traillopp. Men han är även en riktigt gottegris som är svag för lakrits och desserter. “Jag har också ett jättestort intresse för musik och köper fortfarande idag skivor och vinyl i musikbutiker”, säger Anders

I framtiden har Anders som mål att fortsätta med att erbjuda den bästa möjliga rådgivningen till sina klienter. “Vi på LL Advokater är specialister på det vi gör och vi satsar på att utveckla våra kunskaper genom att vidareutbilda oss. På så sätt kan vi erbjuda våra klienter bästa möjliga kvalitet.”, avslutar Anders.